Frukost eller efterrätt?!

publicerat i Allmänt;
Jag drar ut på gångerna känner jag! Jag tänker ofta på att jag ska skriva. Och jag känner att jag har en del att skriva.. tills jag väl ska sätta igång. :P
Kom precis hem från ett boxpass! Jag älskar det verkligen - och det känns som att nivån stiger för varje gång, dvs det blir lite jobbigare för varje gång!
Jag har hittat en blogg som bara lägger ut nytta recept. Brownies, pannkakor/plättar, middagar.. ja, ni fattar. Och jag bestämde mig för att prova göra ett av alla hundra recept på pankisar. Super enkelt. Och om man som jag älskar friterad banan så är detta perfekt. För det smakar faktiskt precis som det! Du behöver endast 4(5) olika saker.
  • 1 banan
  • 1 ägg
  • (fiberhavregryn, 1/2-1 dl)
  • kokosflingor
  • liiite sirap (eftersom sirap inte är nyttigt ;) )
Ja, mosa bananen och blanda i ägget(och havregryn). Gör två eller tre mindre pannkakor när du steker. Servera med kokosflingor och liiite sirap. :) Mums! Prova vettja! :D  Frågan är iaf om det är frukost eller efterrätt?! ;)
Eftersom jag inte har någon bild på pankisarna så bjuder jag på en bild på mig själv! Hähä!
 

Min älskling!

publicerat i Allmänt;
Min mamma ringde nyss och berättade att hon var i sundsvall. Att hon hade tagit med min bebis, min prins, min bästa vän till veterinären. Paniken var total. Han får drop säger hon. Tårarna börjar rulla på mig. Hon fortsätter. Dom har röntgat honom och han hade en stor "bajsknöl" så han är förstoppad, största dom hade sett. (Han har även haft problem att kissa ett tag och han har problem med tänderna också) Och han har känts hängig ett tag nu. Ja, jag vet att detta inte låter så allvarligt. Inte i era öron(ögon? vad säger man?) Men för mig är detta sjukt jobbigt. Han fyller 16 i år. Han är gammal. Jag har alltså haft honom sedan jag var 8 år. Jag kommer inte ihåg tiden utan honom. Det är där paniken sitter. Han börjar bli gammal och det börjar märkas.
Han har alltid varit min katt. Även fast han är familjens. Men han valde alltid mig, från första natten valde han mig. Jag minns hur han tog sig upp i min säng och att han sedan kröp under mitt täcke, kom sedan fram sådär gullig med huvudet under från täcket. Sedan slickade han mig i hela ansiket. Jag älskade honom redan då. Och efter den natten sov han med mig varje natt, helst under täcket. Tills.. jag blev allergisk.. Ibland, som idag, blir jag så ledsen att jag är allergisk. Vet inte när jag någonsin ska komma över det. Jag hatar det, jag hatar det verkligen.
Jag brukar få höra att vi två har ett speciellt band mellan oss. Ja, såklart. Vi växte upp tillsammans. Aquito var med mig överallt jag kunde ta med honom. Vi har format varandra. Och det här kanske kommer låta konstigt. Men ingen har någonsin betytt lika mycket som han gör. Villkorslös kärlek!
Ja, min bebis! Det här kommer gå bra. Jag vet, mamma säger det åt mig. "Sluta måla fan på väggen" Men det är inte lätt när ens bebis ligger på sjukhus. <3

I can't wait.

publicerat i Allmänt;
Nä, nu jävlar är det dags igen! Dags för mig att utbilda mig mer. Jag har verkligen känt att suget ökat dom senaste veckorna. Men dom senaste dagarna har det varit exremt och jag bestämde mig för att ge mig på det svåra att välja vad jag ville.. först. För jag vill typ allt. Men en sak i taget liksom. Nu är ni säker sjukt nyfiken på vad jag kommit fram till? Nehe, lite nyfiken då?! Ja, okej jag berättar väl då. Bindvävsmassage, har jag valt. Och nu undrar kanske någon av er vad är det?!
 
Bindvävsmassage kan användas som:
  • Idrottsmassage
  • Cirkulationsmassage
  • Nervmassage
  • Ledmassage
Exempel på tillstånd som man framgångsrikt behandlar med bindvävsmassage är:
  • Senfästesinflammationer
  • Ledproblem
  • Fibromyalgi
  • Idrottsskador
  • Ärrbildningar efter operationer eller skador/brännskador
  • Kramptillstånd
  • Cirkulationsproblem
"Alla människor skulle må bra av att gå på bindvävsmassage"
Kursen är uppdelad på tre delar. Grundkurs, fortsättningskurs och avancerad kurs. Jag tänker börja så snart som möjligt. Det bästa är att jag har massa pengar innestånde hos Axelsons!  YEY!!
/Peppad tjej till tusen!

Träning, mat och sånt!

publicerat i Allmänt;
Ja, okej.. förlåt.. jag har inte skrivit på över en vecka. Men nu är jag här igen. Äntligen va?! :D
Äntligen så har jag fått gå på mitt älskade boxpass! Och det var MINST lika roligt som jag trodde det skulle vara.  Så det bestämde jag och Carro att vi skulle fortsätta gå på! Hihi. Längtar redan till nästa onsdag! Dock vart jag liiite rädd när han(Mats) sa att detta kommer kännas väldigt mycket i fingrarna imorgon. Vore inte så bra dårå... Haha. Men tror dock att mina händer är väldigt tränade. Varför undrar kanske någon av er..?! Näe, nehe. Alla vet. Bra :D
Ja, har rätt lite att skriva känner jag. Ska lägga ut lite recept kanske. Fast det får bli imorgon eller på fredag. Kanske på tekakor eller mitt egna recept på köttfärsås. Som jag för övrigt bjöd på i helgen. Och som uppskattades så mycket att dom(Jenny och Carolina) tog en varin portion till och Carro tillochmed gjorde den själv. :D Finns nog inget som gör mig så glad som när folk gillar det jag lagar, speciellt egna recept. :D (Eftersom jag anser att jag inte kan ta åt mig när jag lagar mat efter recpet.) :P
 
Här har ni tekakorna jag bakade i lördagsmorgon till Erika, Jenny och Carro. Mysmorgon! <3